Handlekurv

TRENBOLONE 50

kr695.60

Pakke: 10 ml hetteglass (50 mg/ml),
Merke: Dragon Pharma,
Substans: Trenbolone Suspensjon

Beskrivelse

Produkt

Trenbolone 50 er et stoff som produseres av et av de mest populære farmasøytiske selskapene – Dragon Pharma. Den viktigste aktive ingrediensen i denne steroid, ren Trenbolone, er kjent for sin høye anabole og androgene egenskaper. Dømmer etter de mange vurderingene om suspensjonen, velger de fleste idrettsutøvere som har erfaring med å ta sportsfarmakologiske legemidler det for sykluser designet for å akselerere muskelvekst og øke styrke.

Bivirkninger

Et godt gjennomtenkt doseringsregime tillater en idrettsutøver å få mange positive effekter fra å bruke Trenbolone. Men for det meste velger idrettsutøvere denne steroiden i sykluser designet for å akselerere muskelvekst og øke styrke. I tillegg lar stoffet deg akselerere forbrenningen av fettavsetninger, øke appetitten, forbedre kvaliteten på seksuelt liv, etc. I tillegg har stoffet gode anti-katabolske egenskaper.

Gjennom syklusen er det en reduksjon i konsentrasjonen av kortisol, og derved akselererer de anabole prosessene betydelig. Nybegynnere og kvinner bør avstå fra å ta denne steroiden, faktum er at selv med en minimumsdose kan det forårsake alvorlige bivirkninger.

Hvordan ta det

Trenbolone suspensjon har et bredt spekter av effekter, noe som gjør at den kan brukes i mange idretter. Vektøkning sykluser kan vanligvis vare fra 6 til 10 uker. På grunn av sin ganske lange halveringstid krever det ikke hyppige injeksjoner og er derfor spesielt verdsatt av idrettsutøvere. Dosen bør ikke overstige området 100-150 mg per uke, mens hyppigheten av injeksjoner kan være fra en til tre ganger i uken.

Tilleggsinformasjon

Pakke

Merke

Substans