Handlekurv

Testo-Non-1

kr636.60

Pakke: 10 ampuller (250mg/ml),
Merke: Maxtreme,
Substans: Sustanon 250 (Testosteronblanding)

Beskrivelse

Produkt

Det er ikke noe uvanlig i å ha attraktive, kraftige muskler. Heldigvis Er Testo Non-1 en effektiv steroid som kan hjelpe med dette. Den populære formelen (ofte referert til som Sustanon 250) inneholder fire forskjellige testosteronestere som tillater brukeren ikke bare å øke muskelmassen, men også for å øke utholdenhet og styrke.

Bivirkninger

Denne testosteronblandingen av Maxtreme Pharma er kjent for sin balansert sammensetning, som inkluderer et unikt testosteronkompleks av 4 estere: Propionat, Isokaproat, Fenylpropionat og Dekanoat. De er ansvarlige for en rekke positive egenskaper ved dette stoffet.

De positive effektene Av Sustanon 250 inkluderer:

  • Rask økning i muskelmasse. Gjennomsnittlig intensitet av muskelvekst er opptil 6 kg i 1 måned.
  • Evne til å undertrykke katabolisme. Hjelper med å forhindre ødeleggelse av muskelceller ved utilstrekkelige interne ressurser i kroppen under trening.
  • Akselerasjon av hematopoiesis prosesser. Injeksjon av testosteron aktiverer det røde benmarget, etterfulgt av en intens frigjøring av røde blodlegemer i blodet, som er ansvarlig for å transportere oksygen og levere det til vev, muskler og nerver. Som et resultat er det en økning i utholdenhet, en betydelig økning av styrke og vitalitet.
  • Økt libido. Dette er en bivirkning som ofte er like viktig som anabole.
  • Langsiktige felles handlinger. Varigheten av den positive effekten er minst 3 uker, noe som eliminerer behovet for unødvendige injeksjoner. Men En slik langsiktig tilstedeværelse Av Sustanon i blodet utelukker bruken umiddelbart før konkurransen.

Det er også nødvendig å indikere at i løpet av injeksjonssyklusen er det økt appetitt, så det er nødvendig å balansere dietten riktig ved å inkludere flere proteiner i den med den overordnede bruken av sportsernæring.

Hvordan ta det

Før du starter syklusen for å ta Sustanon 250 av Maxtreme Pharma, bør du lese bruksanvisningen nøye. Først av alt anbefales det ikke for personer under 21 år eller som har kontraindikasjoner til det (hypertensjon, hjerte og karsykdommer).

Injiseringer skal gis en gang i uken i en dose på 250 mg i 6-8 uker. Introduksjonen er hovedsakelig intramuskulær, i baken. Om nødvendig kan det øke dosen til 500 mg (under kontroll av østrogennivåer).

I tillegg kan Sustanon kombineres med Winstrol for tørkesykluser og Nandrolon for å øke muskelmassen. Etter slutten av den første uken i syklusen, bør aromatasehemmere, som Anastrozol, kombineres for å eliminere akkumulering av østradiol i blodet.

For langvarig testosteronbehandling anbefales det å bruke gonadotropin. Og etter slutten av injeksjoner, vil Post-Cycle Therapy med tamoxifen eller testosteron boosters være nødvendig. Dette vil normalisere testosterons naturlige metabolisme og unngå unødvendige bivirkninger eller ubehagelige konsekvenser.

Tilleggsinformasjon

Pakke

Merke

Substans