Handlekurv

Testo-Enan-10

kr589.40

Pakke: 10ml hetteglass (250mg/ml),
Merke: Maxtreme,
Substans: Testosteron enanthate

Beskrivelse

Produkt

Testo-Enan-10 er Testosteron Enanthate, et syntetisk stoff som gir kroppen din en ekstra mengde testosteron, mens kroppen oppfatter det som sin egen. Hvorfor trenger jeg ekstra testosteron i kroppen min? Det er veldig enkelt, det er det viktigste mannlige hormonet som styrer metabolisme og mange andre prosesser. Metabolisme kan gi kroppen energi til fysisk trening, og du vil jobbe mer effektivt enn før. I Tillegg Øker Testosteron Enanthate metabolisme, derfor vil muskelmassen vokse mye raskere, fordi for dette trenger de testosteron, som du nå vil ha nok.

Bivirkninger

Nå er denne steroiden produsert av det ledende merket Maxtreme Pharma og er et veldig effektivt verktøy for å få vekt. Siden halveringstiden til en anabole er så lang, har du ingen grunn til å gjøre hyppige injeksjoner, noe som er veldig verdsatt av mange idrettsutøvere.

I tillegg til en rask økning i muskelmasse, på en Testosteron enanthate syklus kan du også øke dine fysiske parametere betydelig. Det er også nødvendig å huske om den positive effekten av steroiden på leddene, noe som reduserer risikoen for skade betydelig. Av de andre egenskapene som testosteron enanthate besitter, bør vi snakke om muligheten for å øke erytritolmassen av blod og en kraftig «pumpende» effekt. Alt dette gjør Testosteron enanthate ekstremt populært blant idrettsutøvere.

Hvordan ta det

Anbefalte doser Testosteron Enanthate varierer fra 250 til 500 mg per uke. I dette tilfellet kan profesjonelle kroppsbyggere bruke opptil 1000 mg per uke. En solo Testosteron enanthate syklus bør vare fra 8-10 uker i varighet. Selv om du kan få gode resultater etter en solo Testosteron enanthate syklus, foretrekker idrettsutøvere vanligvis å bruke den i kombinasjonssykluser.

Tilleggsinformasjon

Pakke

Merke

Substans