Handlekurv

PROVIRON

kr577.70

Pakke: 25mg (100 piller),
Merke: Dragon Pharma,
Substans: Mesterolone (Proviron)

Kategori:

Beskrivelse

Produkt

Proviron er en oralt administrert androgen kalt Mesterolone (1-methyldihydrotestosterone) av Dragon Pharma. Mesterolone er en sterk androgen og viser et svakt nivå av anabole aktivitet. Dette skyldes det faktum at Mesterolon, som dihydrotestosteron, raskt gjenopprettes i muskelvev til inaktive metabolitter av diol, hvor konsentrasjonen av enzymet 3-hydroksysteroid dehydrogenase er ganske høy.

Bivirkninger

Du bør ikke ta alvorlig troen på at den svake anabole naturen til denne forbindelsen forårsaker androgenreseptorer å blokkere i muskelvev, og dermed redusere fordelene med andre steroider som er kraftigere for å bygge muskelmasse. Faktisk, på grunn av sin ekstremt høye affinitet for plasmaproteiner som SHBG, Kan Mesterolone faktisk påvirke aktiviteten til andre steroider, og omdanne en høyere prosentandel av dem til en fri ubundet form.

I idrettsutøvere, er Mesterolone hovedsakelig brukt til å øke androgen nivåer under dietter eller forberedelse til konkurranser, samt som en antiestrogen på grunn av sin evne til å motvirke aromatase enzymer. Mesterolon kan være effektiv for å øke forholdet mellom androgener og østrogener, noe som fører til økning i muskelhardhet og tetthet, opprettholde libido og generelt velvære, samt øke tilbøyelighet til å brenne fett. Det er også mye brukt for å forhindre gynekomasti, mens andre smaksatte steroider ofte brukes i kombinasjon med 10-20 mg Nolvadex per dag.

Hvordan ta det

Mange kroppsbyggere foretrekker å bruke Mesterolone i tørkeperioder eller i forberedelse til konkurranser, når lave nivåer av østrogen og høye nivåer av androgener er spesielt verdsatt.

Den vanlige dosen for mannlige idrettsutøvere er 50-150 mg Mesterolone per dag eller 2-6 tabletter på 25 mg. Legemidlet er vanligvis tatt i sykluser på 6-12 uker, som er nok til å se resultatene.

Tilleggsinformasjon

Pakke

Merke

Substans