Handlekurv

Parabolan 100

kr1,093.00

Pakke: 10 mL hetteglass (100 mg/mL),
Merke: Dragon Pharma,
Substans: Trenbolon heksahydrobenzylkarbonat

Beskrivelse

Produkt

Parabolan 100 er en av de viktigste og mest effektive steroider for å øke muskelvolumet. Med redusert aromatisering demonstrerer det multiplisert androgen aktivitet. Den maksimale effektive effekten av Trenbolone, som er en del av heksahydrobenzylkarbonat, er gitt av en god korrespondanse med virkningen av andre anabole midler. Legemidlet gir mye mer forbedret proteinabsorpsjon, samt motstand mot fjerning av nitrogen fra musklene.

Parabolan 100 øker også PRODUKSJONEN AV IGF-1 (insulinlignende vekstfaktor 1) og øker innholdet av røde blodlegemer i kroppen med en samtidig signifikant økning i mengden oksygen i utøverens blod. Samtidig blir den insulinlignende vekstfaktoren doblet av Parabolan 100, som er en av de kraftigste naturlige steroider og bidrar til en mye raskere og bedre utvinning av kroppsbyggeren etter en intensiv treningsprosess.

Effekten av dette stoffet Er bedre enn Trenbolone Enanthate, og langvarig uttak fra kroppen gjør at du kan redusere antall injeksjoner.

Det er nyttig å vite: reguleringen av markedet i dag gjør kjøp av anabole steroider ganske vanskelig både i apotek og i spesialforretninger. I dette tilfellet kommer nettbutikker som leverer medisiner direkte til ditt hjem til redning. For eksempel kan du bestille det nødvendige stoffet på vår nettside, hvor du ikke bare kan kjøpe medisiner, men også lære mer om deres formulering og handling, samt om relaterte nyttige produkter.

Bivirkninger

Positive effekter i forskjellige sykluser preges av deres allsidighet. Noen av de mest åpenbare er:

  • Betydelig reduksjon av fettakkumulering
  • En økning i muskelens estetiske attraktivitet og deres kvalitative egenskaper, som skyldes utseendet på definisjonen av musklene og venene
  • Betydelig økning i muskelmasse
  • Akselerert utvinning etter trening
  • Økning av effektegenskaper
  • Raskere produksjon av insulinlignende vekstfaktor
  • Økning i seksuell aktivitet i forbruksprosessen
  • En merkbar reduksjon i kortisol med samtidig økning i bevaring av den oppnådde massen.
Hvordan ta det

Administrasjonssyklusen er 5-6 uker i en dose på ikke mer enn 300 mg en gang i uken. Kombinasjonen med testosteron gir en merkbar opphopning av muskelvolum. Og for akselerert eliminering av fettlaget anbefales en kombinasjon av Parabolisk Og Masteron.

Tilleggsinformasjon

Pakke

Merke

Substans