Handlekurv

NOLVADEX 20

kr542.40

Pakke: 20mg (100 piller),
Merke: Dragon Pharma,
Substans: Tamoxifen citrat (Nolvadex)

Kategori:

Beskrivelse

Produkt

Nolvadex er et stoff basert på den aktive ingrediensen Tamoxifen citrate, som er produsert av Sports farmasøytisk selskap Dragon Pharma. Tamoxifen er et klassisk stoff, og bruken er utbredt i Post-Cycle Therapy (antiøstrogenmedisinene. Legemidlet bidrar til å effektivt gjenopprette kroppens produksjon av naturlig testosteron. Tamoxifen blokkerer helt østrogenreseptorer og forhindrer væskeretensjon. Legemidlet er et uunnværlig verktøy både for PCT og for forebygging eller eliminering av uønskede bivirkninger ved å ta anabole steroider.

Bivirkninger

Tamoxifen kan:

  • Gjenopprett produksjonen av naturlig testosteron i kroppen.
  • Forhindre gynekomasti.
  • Reduser væskeretensjon.
  • Unngå høyt blodtrykk.
  • Redusere kolesterol.
Hvordan ta det

Det er best å begynne å ta Tamoxifen på slutten av en steroid syklus eller en kombinert syklus. Varigheten av bruken avhenger av varigheten og doseringen av syklusen av anabole legemidler.

Tamoxifen bør vanligvis tas i en dose på 10-20 mg per dag. Den optimale dosen ved begynnelsen av syklusen er fra 10 mg til 20 mg per dag, og bruksvarigheten varierer fra 21 dager til en måned. Da kan dosen av legemidlet økes i 5 dager til 40 mg, etter de neste 5 dagene reduseres dosen til 20-30 mg, og de siste 2-3 ukene før fullføring av PCT.

Tilleggsinformasjon

Pakke

Merke

Substans