Handlekurv

Masteron 200

kr1,143.70

Pakke: 10 hetteglass (200mg/ml),
Merke: Dragon Pharma,
Substans: Drostanolone Enanthate (Masteron)

Beskrivelse

Produkt

Masteron 200 er en annen injiserbar steroid som selges i butikken vår av Dragon Pharma. Den inneholder Det aktive stoffet Drostanolon Enanthate, som er preget av lav androgen og moderat anabole effekt. Idrettsutøvere foretrekker å bruke denne steroiden under forberedelse til sportskonkurranser.

Bivirkninger

Steroidet anbefales for bruk av både nybegynnere og nybegynnere. Korrekt beregnet dosering og administrasjonsvarighet gir deg mulighet til å få følgende resultater fra syklusen:

  • Forbedret muskelkvalitet
  • Accelerasjon av prosessene for splitting av fettceller
  • Forbedret fysisk kondisjon indikatorer
  • Økt utholdenhet

Gitt den svake vanndrivende effekten av steroiden, bruker mange idrettsutøvere det i sykluser for å forbedre kvaliteten på muskelmassen. Det er med sin hjelp at mange mennesker klarer å oppnå en høy kvalitet viss muskelmasse.

Hvordan ta det

I gjennomsnitt anbefales det å ta Masteron i en dose på 200-400 mg per uke. Injiseringer kan gjøres en gang i uken, men for å opprettholde toppnivåer av konsentrasjon av stoffet i blodet, bør de gjøres to ganger i uken. Varigheten av syklusen er fra 6 til 8 uker for menn, fra 4 til 6 uker for kvinner.

Kombinert syklus vil tillate deg å få maksimalt resultat fra bruk av Masteron uten å skade helsen din. Erfarne idrettsutøvere bruker dette stoffet i kombinasjon med Trenbolone, Oxandrolone, Boldenone, Winstrol, etc.

Etter slutten av syklusen er Post-Cycle Therapy (PCT) ved Bruk Av Clomid obligatorisk. Dette vil øke hastigheten på gjenopprettingsprosessene og bevare resultatene oppnådd som følge av syklusen.

Tilleggsinformasjon

Pakke

Merke

Substans