Handlekurv

Magnum Mag-Jack 250

kr1,061.10

Pakke: 5 ampoules (250mg/ml),
Merke: Magnum Pharmaceuticals,
Substans: Trenbolonacetate, Drostanolone Propionate, Testosteron Propionate

Beskrivelse

Produkt

Magnum Mag-Jack 250 er en injiserbare steroider som inneholder En blanding av Trenbolone Acetate, Drostanolone Propionate Og Testosteron Propionate. Denne steroidblandingen gir en stabil konsentrasjon av hver forbindelse i blodet, noe som reduserer antall injeksjoner som kreves, samt prisen i forhold til bruk av hvert legemiddel separat. Denne steroiden produsert av Magnum Pharmaceuticals brukes til å få muskelmasse eller kutte sykluser.

Bivirkninger

Resultatene oppnådd i bare en syklus med Mag-Jack 250 inkluderer: økt muskelmasse, økt utholdenhet, reduserte kortisolnivåer, forbedrede fettforbrenningsegenskaper, fjerning av overflødig væske fra kroppen, økt muskelmasse, større doseringskontroll og økt styrkeøkning.

Vær oppmerksom på at denne sterke steroiden ikke anbefales for nybegynnere å bruke steroider. Dette stoffet er ofte brukt av idrettsutøvere eller gym brukere som har hatt tidligere erfaring med Å bruke Testosteron eller Drostanolone.

Hvordan ta det

MagJack 250 er en universell steroid og kan brukes både i fyllingssyklusen og i skjæringssyklusen. Selv om, på grunn av mangel på vannretensjon, er stoffet oftere brukt i skjæringssykluser.

Den anbefalte dosen av denne steroiden er vanligvis i området 250 mg til 500 mg per uke. Først bør du begynne med den laveste dosen for å vurdere toleransen av stoffet. En dose på 250 mg (1 ml) annenhver dag er optimal for å oppnå toppnivåer av konsentrasjon i blodet.

En god syklusvarighet for nybegynnere er fra 6 til 8 uker. Mer erfarne steroidbrukere kan kjøre en syklus på opptil 12 uker, avhengig av formålet med syklusen.

Tilleggsinformasjon

Pakke

Merke

Substans