Handlekurv

HMG 150IU (Humog 150)

kr577.70

Pakke: 1 hetteglass med 150 IE,
Merke: Bharat serums,
Substans: Human Menopausal Gonadotropin (HMG)

Beskrivelse

Produkt

HUMOG 150 IE refererer av Bharat Serum-produktet, som er basert på det aktive stoffet i human menopausal gonadotropin (HMG), også kalt menotropin. Menotropiner utskilles fra urinen hos postmenopausale kvinner. Hos menn brukes human menopausal gonadotropin i kombinasjon med choriongonadotropin for å stimulere spermatogenese. Derfor er det brukt i bodybuilding som en effektiv fruktbarhet utvinning etter en syklus av steroider.

Bivirkninger

Alle anabole steroider redusere den naturlige produksjonen av testosteron i kroppen, så gjenopprette den naturlige produksjonen av testosteron blir den viktigste oppgaven etter en syklus av å ta anabole steroider. Denne prosessen er kjent som «Post-Cycle Therapy» (PCT).

Avanserte kroppsbyggere som gjør lengre sykluser, eller for de som bruker ekstremt undertrykkende forbindelser (Som Trenbolone eller Nandrolon), vet at disse steroider fungerer på samme måte som prevensjon. Dermed er broken av HMG et typisk valg for PCT, siden dette gonadotropin-stoffet er et av de eneste effektive stoffene for å gjenopprette undertrykt naturlig testosteronproduksjon i testiklene.

Hvordan ta det

Vanlig HMG doseringsplan er 75 IE annenhver dag eller 37,5 IE hver dag. Gjennomsnittlig varighet av HMG-inntakssyklusen er tre uker. For å forbedre resultatene kan brukeren bruke denne tilkoblingen i tre uker, ta en pause, og deretter gå tilbake til neste 3-ukers syklus mens du utfører AAS-syklusen.

Tilleggsinformasjon

Pakke

Merke

Substans