Handlekurv

Enantat 400

kr766.30

Pakke: 10 ml hetteglass (400 mg/ml),
Merke: Dragon Pharma,
Substans: Testosteron enanthate

Beskrivelse

Produkt

Enantat 400 er et kraftig anabole middel av Dragon Pharma. Den brukes i en rekke felt. Det brukes i medisin, i rehabiliteringsbehandling etter alvorlige skader og operasjoner, for behandling av forsinket pubertet, etc. Steroidet er like effektivt brukt i bodybuilding og vektløfting.

Bivirkninger

Den viktigste positive egenskapen til stoffet er dens langsiktige effekt på kroppen. Enantat 400 er laget på grunnlag av Testosteron Enanthate, en langkjedet ester. Effekten varer ca 2 uker. Takket være dette er det veldig enkelt å opprettholde hormoninnholdet i kroppen. Det er nok å injisere bare en gang i uken. Enantat 400 er et rimelig stoff. Det er lett å få og til en rimelig pris.

De viktigste positive effektene av stoffet er:

  • Raskt sett med kvalitetsmuskelmasse.
  • Økt styrke og utholdenhet.
  • Forbedret pumpeeffekt.
  • Økt samlet tone og energi.
Hvordan ta det

Doseringen av Enantat 400 er satt individuelt. Det avhenger av utøverens nivå av fysisk kondisjon og erfaring med bruk av sportsfarmakologi. Nybegynnere anbefales å starte med en dose på 400 mg per uke. Profesjonelle idrettsutøvere kan bruke doser opptil 1000 mg. Varigheten av syklusen bestemmes også individuelt. Du kan ta stoffet fra 1 til 3 måneder.

Tilleggsinformasjon

Pakke

Merke

Substans